Idegenvezetők világa

Egy idegenvezetőtől mindent meg lehet kérdezni? Miért rohangál esernyővel valaki a Hősök terén napfényes időben? Mi van, ha eltűnik a vendég, a karaván pedig menne tovább?

Ez az idegenvezetők világa - kívülről. A blog ugyanezt mutatja - belülről.

Reklám

2007.08.16. 01:24 ggabor

Kimaradás, áramszünet nélkül

Kedves Kollégák, Barátok és egyéb Blogolvasók!

Elnézést a kimaradásért (értsd: pár napi szótlanságomért), de a munka, a munka... Ma például sikerült megjelentetni az OIC kiadását a Turizmus Bulletin és a Napi Turizmus hírleveleiben, így "dőltek" a különböző regisztrációk, megkeresésések, munkaajánlatok - ami aztán el is vitte majdnem az egész napom, de megérte! Egyre több, nagynevű iroda is pozitív visszajelzéseket küld a címjegyzékkel kapcsolatban (és láthatóan használják is), s a rendszerbe regisztrált idvezektől is sok pozitív hírt (munkákat kapnak!!!) hallok. No persze ez még nem a csúcs, csupán némi pozitív visszajelzés számunkra, hogy jó irányba megyünk.

Kis privát (végülis ez egy blog, nem pedig csupán pőre szakmai topic): ma este megnéztük az Odeon Lloyd-ban (művészmozi az Újlipótvárosban) a VALAMI BOLDOGSÁG c. cseh-német koprodukciós filmdrámát. Nos... aki egy moziból kijövet úgy akarja érezni, hogy ő bíz' egy gyönyörű világban éldegél, annak bátran ajánlhatom. Az említett alkotás ugyanis olyan kellemetlenül és kilátástalanul nyomasztó képet fest a cseh iparvidékek elfásult, lecsúszott lakóiról, hogy az szinte elképzelhetetlen. Mondhatni utána minden szépnek tűnik. De ennek ellenére vagy épp ezért: a filmet tudom ajánlani mindenkinek, aki nem híve a HAPPY-END-HOLLYWOOD stílusnak ;)




A BLOG IRÁNYT VÁLT!
No, a tematika természetesen marad, csupán a tartalom fog bővülni: mostantól gyakrabban (ha sikerül, minden második nap) teszek fel ide olyan aktuális híreket, amelyek fontosak lehetnek idegenforgalmi, idegenvezetői szemmel. Meglátjuk majd, mi lesz a rezonancia...

Üdv mindenkinek!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://idegenvezeto.blog.hu/api/trackback/id/tr51141132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása